Da vam bude po svem svetu dober glas

Da vam bude po svem svetu dober glas
Sve novosti
17.04.2024. Folklor i Tamburaši

Najavljujemo cjelovečernji koncert Zagrebačkog folklornog ansambla Dr. Ivan Ivančan iz Zagreba.

Koncert je autorski program Andrije Ivančana povodom 35. obljetnice njegovog umjetničkog rada, a posvećen Dušku Janjatoviću (1939.-2023.)

Dva sata čistog uživanja kroz 17 točaka

KUU Seljačka Sloga Nedelišće poziva vas na cjelovečernji koncert pod nazivom  „Da vam bude po svem svetu dober glas“ ZFA Dr. Ivan Ivančan iz Zagreba. Koncert će se održati u nedjelju 12.05.2024. godine s početkom u 19:00 sati u Sportskoj dvorani OŠ Nedelišće.

Dođite i uživajte u izvedbi čak 17 točaka u kojima će kroz pjesmu i ples pedesetak folkloraša i svirača proći kroz cijelu Hrvatsku.  ZFA Dr. Ivan Ivančan pripada u red ponajboljih hrvatskih folklornih ansambala, a u Nedelišće se vraćaju nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg nastupa.  

Članovi Sloge posebno su ponosni što dio ansambla čini i Bruno Bogdan koji je i sam član Sloge, trenutno na privremenom radu u Zagrebu.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam